Sunday, December 23, 2012

KAMI NAK CUTI !


Hola everybody ! ikutkan cerita hari ini banjir dekat kuantan kelantan terengganu dan bla bla bla. Tapi nie semua tiada kaitan dengan diriku. HAHAHA

Memandangkan sem nie adalah sem akhir untuk kami bersama sama dekat jengke tue *insyaallah. So kami orang plan la nak pegi bercutilah kann. Mari sini aku cerita antara tempat tempat menjadi pilihan hati merekaa. 

   

             1.
this is PANGKOR ! tempat pilihan HANISAH ZAHRI

Jujur aku cakap, memang kalau boleh nak pegi, tapi apakan dayaku, terlalu MAHAL ! Maybe kite bole pegi lain kali kot nisah. Time reunion nanti. heee *peace
        
      
             2.
.
Pilihan AISYAH TIOMAN ?

Tempat dia memang lah tersangat chantek woi, tapi dia direject jugak, sebab lebih mahal dari pangkor tadi. hahhahaa


             3.



Yang ini aku dengan ALIA punyer kerja

Sebabkan nak tempat yang murah, so aku rasa sini pun terbaikkk gak kot. Macam macam ade. hahaha. oke next ..... *taknak comment banyak.

         
            4.

              
INI PILIHAN KAMI :)

Setelah kata sepakat dibuat, kami pilih nak pegi gambang then terus ke cherating lepak lepak dekat sana. Mungkin cara nie boleh cut banyak cost cost yang tak sepatutnyer. Maybeeeee..


Sebenarnyer ada kaitan dengan banjir hari ini dekat kuantan tue dengan aku, sebab nyer kalau kuantan tue still banjir, acaner kami orang nie nak kesana. haaa. Tapi taktahu la kalau tempat yang nak pegi nie takde kaitan dengan banjir tue semua. *berharap


Last aku cuma harap, apa yang dah di plan kan nie menjadi la yea. Sebab nyer nie last sem kot korang. Support la sikit hanisah yang beria ria plus semangat tue ~~ 






No comments:

Post a Comment